fi en ru

Arvonnan säännöt

  1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä on Puuharyhmä Oyj, Y: 0564528-9, Tornimäentie 10 02970 ESPOO.

  1. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua jättämällä kilpailujulkaisuun kommentin parhasta lumeen liittyvästä talvimuistostasi JA tykkäämällä julkaisusta. Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa hyvän maun tai lain vastaiset kuvat, kommentit ja videot. Alatyyliset kommentit ja lapsille sopimaton materiaali on kommenteissa kiellettyä. Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa hyvän maun tai lain vastaiset kommentit.

  1. Osallistumisehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan. Tämän arvonnan kanssa tekemisissä olevat työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan

  1. Arvonnan suorittaminen

Arvonta suoritetaan 20.12.2017 kaikkien hyväksytyn kommentin jättäneiden JA julkaistusta tykänneiden kesken.

  1. Palkinnot

Kilpailussa arvotaan kolme (3) kpl Serenan yhdistelmälippupaketteja. Lippupaketti sisältää hiihtokeskuksen ja vesipuiston käytön kahdelle henkilölle. Lippupaketin arvo on 78 €. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin yksityisviestillä. Jos voittajaa ei saada kiinni 24 h kuluessa voitosta ilmoittamisesta, arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden valita voittaja uudelleen.

  1. Palkinnon käyttäminen

Lippupaketti on käytettävissä 31.3.2018 asti. Lippupakettia voi siirtää muuhun ajankohtaan

  1. Arvonnan järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittajat eivät itse voikaan käyttää palkintoja. Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteiset arpajaisverot.

  1. Muut ehdot

Arvonta ei ole Facebookin suosittelema, hallinnoima, tai sponsoroima – Facebook ei ole osallisena arvonnan järjestämisessä.