fi en ru

FAQ

Etusivu  Kurssit & tunnit  Werneri  Usein kysyttyä  Yhteystiedot  Galleria

TIEDUSTELUT HIIHTOKOULUSTA?

Paras tapa on sähköposti! Lähetä tiedustelusi [email protected], pyrimme vastaamaan saman illan aikana, viimeistään seuraavana päivänä. Puhelinpäivystys on ma-pe klo 13-14, muina aikoina numeroon vastataan mahdollisuuksien mukaan. Tekstiviesti käy myös.

 

KUINKA VARATA HIIHTOKOULUTUNTI?

Varaathan tuntisi aina etukäteen, viimeistään 48 tuntia ennen! Hiihtokoulutunnin tai kurssin varausta varten tarvitsemme seuraavat tiedot;

  • tunnin/kurssi ajankohta ja laji, osallistujan nimi ja matkapuhelinnumero, alle 18-vuotiaan ikä ja huoltajan matkapuhelinnumero.
  • mikäli haluat välinepaketin, niin kengännumero, oma pituus (suksen/laudan pituutta varten) paino (suksien siteiden oikeaa säätöä varten)
  • Yhteystiedot varausta varten https://www.serena.fi/yhteystiedot-hiihtokoulu/

 

MITÄ HIIHTOKOULUTUNNIN/KURSSIN HINTAAN KUULUU?

Hintaan kuuluu laskettelun, maastohiihdon, telemarkin tai lumilautailun opetus. Yhden hiihtokoulutunnin pituus on 50 minuuttia. Kahden tunnin kurssi on 2 x 50min. Hissinousut kuuluvat aina hiihtokoulutuntien ajan hintaan, erillistä hissilippua ei silloin tarvita. Välinevuokrauspaketin yhteydessä myös välinevuokra kuuluu hintaan hiihtokoulun keston ajan, ylimenevästä ajasta tulee erillinen maksu välinevuokraamoon.

 

MITEN TOIMIA, KUN SAAVUT SERENAAN?

Kun tulet Serenaan, tule ensin ilmoittautumaan hiihtokoulutiskille. Asiakaspalvelutiskimme sijaitsee välinevuokraamon yhteydessä. Tule viimeistään puoli tuntia ennen kurssin/tunnin alkua.

Hiihtokoulukurssi/tunti maksetaan aina ennen ensimmäistä tuntia. Maksuvälineinä käy käteisen lisäksi tavallisimmat pankki- ja luottokortit. Mikäli tarvitset välinevuokrausta, niin ohjaamme sinut ilmoittautumisen jälkeen vuokraamon puolelle. Mikäli olet varannut välinepaketin hiihtokoulun yhteydessä, hiihdonopettajat avustavat sopivien välineiden kanssa.

Asiakaspalvelutiskillä kerromme mielellämme kaikista hiihtokoulun tuotteista ja lähialueiden hyvistä maastohiihtomahdollisuuksista. Voit testata Atomic TestCenterin uusimmat laskettelusukset tai tulla kysymään vaikka vinkkejä laskettelumatkoista!

 

SÄÄVARAUS?

Hiihtokoulussa ei ole säävarausta. Kun sataa vettä tai on kova pakkanen, pidämme tarvittaessa lyhyitä taukoja IceCaféssa. Pienille lapsille on hyvä varata ylimääräiset käsineet sään mukaan.

 

PERUMINEN?

Sairaana ei hiihtokouluun saa tulla! Peru varattu tunti mahdollisimman pian, viimeistään samana aamuna ennen klo 10 tekstiviestillä numeroon 040-5927814. Perumatta jätetystä tunnista lähetämme laskun täysimääräisenä. Werneri-kursseilla järjestämme sairastumisen takia perutetuista päivistä korvaavia toimintakertoja.

 

MITÄ TEHDÄ KUN MUUT OVAT HIIHTOKOULUSSA?

Lähde itse rinteeseen laskettelemaan tai lautailemaan! Lasten hiihtokoulujen aikana toivomme, että vanhemmat ovat piilossa lasten katseilta. Rinteiden lisäksi Serenasta löytyy Espoon ja Vantaan kaupunkien erinomaiset maastohiihtoladut kohti Petikkoa ja Keimolaa. IceCafésta näet hyvin rinteisiin höyryävä kaakaokupin takaa 🙂

Osta liput verkkokaupasta.