fi en ru

Katso kaikki kampanjat!

Kampanjahinnat ovat voimassa toistaiseksi ja vain nettikaupassa jos muuta ei mainita. Oikeus muutoksiin pidätetään.


Alkukesän superpaketti

Huimaa pakettitarjousta jatkettu! 10 kpl ennakkolippuja Puuharyhmän puistoihin (Serena, Puuhamaa, Visulahti, Tropiclandia) alkukesälle 160 €, eli vain 16 € / kpl. Säästä yli 40 %!
 

Liput ovat myynnissä nettikaupassa 10 kpl erissä – nyt kaveriporukka kokoon, ystäväperhe mukaan tai vaikka liput urheiluseuralle normaalihintaa huomattavasti edullisemmin. Yrityksille ja yhteisöille myös laskutusmahdollisuus (kysy lisää: [email protected]).

 

Huima ennakkotarjous on voimassa vain 21.4.2019 asti, joten nopeus on valttia!
SIIRRY NETTIKAUPPAAN

 

Kampanjaehdot:

  • Myynti vain nettikaupan kautta (yrityksille ja yhteisöille laskutusmahdollisuus)
  • Halutessasi voit käyttää liput Serenassa myös huhti-toukokuussa. Tutustu muiden puistojen aukioloaikoihin ennen ostamista.
  • Serenan nettikaupasta ostettu lippupaketti tulee ensin aktivoida Serenan lipunmyynnissä. Serenan lipunmyynnistä saat 10 kpl vouchereita, jotka ovat voimassa kaikissa Puuharyhmän puistoissa.
  • Kaikkia lippuja ei tarvitse käyttää kerralla, voit tehdä useamman vierailun eri puistoihin.
  • Tarjoushintaiset liput ovat voimassa kaikissa Puuharyhmän puistoissa 28.6.2019 asti. Voimassaoloaikaa ei voi pidentää eikä käyttämättömiä lippuja lunasteta takaisin. Oikeus muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta pidätetään.

Vesipuisto

Nettiliput ovat voimassa 26.5.2019 asti jos ei muuta mainita.

  • Päivälipusta 3 € nettiale (lipun hinta 23,50 €, normaalihinta 26,50 €)
  • Perhelippu 4 henkeä 90 € (norm. 102 €) ja 5 henkeä 112,50 € (norm. 127,50 €). Säästä 15% normaalihintaisiin yksittäislippuihin verrattuna!
  • YHDISTELMÄ: vesipuistolippu + hampurilaisateria 36,50 € (normaalihinta 39,50 €)
  • PÄÄSIÄISEN SUPERTARJOUS: 2 päivän lippu nyt 1 päivän vesipuistorannekkeen hintaan! Lipulla pääset Pääsiäissesonkina to 18.4. – ma 22.4.2019 valitsemanasi kahtena päivänä vesipuistoon. Päivien ei tarvitse olla peräkkäiset. Huom! 0-3-vuotiaat veloituksetta. Säilytä 1. päivän ranneke toisen päivän sisäänpääsyä varten. Lipun voimassaolo päättyy 22.4.2019.

SIIRRY VESIPUISTON NETTIKAUPPAAN


Katso vesipuiston ja hiihtokeskuksen aukioloajat ennen ostamista. Huom! Nettilippujen voimassaoloaikaa ei voi pidentää eikä käyttämättömiä lippuja lunasteta takaisin.

Sivuston käytön parantamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.| OK Lisätietoja.