fi en ru

Vesipuiston kausikortit

Kesäkausi – Puuharyhmän kesäkausikortti huippuedullisesti hintaan 99 €

 

Pidä niin paljon hauskaa kuin jaksat! Puuharyhmän kesäkausikortilla pääset kaikkiin Puuharyhmän puistoihin (Serena, Puuhamaa, Tropiclandia, Visulahti) rajoituksetta koko kesäkauden (3.6. – 26.8.2018) ajan. HUOM! Myös alle 10-vuotiaalle voi hankkia kausikortin, mutta alle 10-vuotias tarvitsee aina huoltajan vesipuisto Serenassa.

Osta nyt!

Myynnissä huhtikuusta 2018 lähtien.

Tarkista puistokohtaiset aukioloajat puistojen omilta sivuilta.

 

Talvikausi – vesipuisto Serenan talvikausikortti 95 €

 

Kausikortti oikeuttaa haltijalleen rajoittamattoman määrän sisäänpääsyjä vesipuisto Serenaan lokakuusta toukokuuhun, eli jopa 8 kuukauden ajan! Kausikortin hinta on vain 95 €. HUOM! Myös alle 10-vuotiaalle voi hankkia kausikortin, mutta alle 10-vuotias tarvitsee aina huoltajan vesipuisto Serenassa.

 

Kausikortin hankkiminen

 

Voit hankkia kausikortin vesipuiston lipunmyynnistä tai suoraan nettikaupasta.

 

Kausikortin voit maksaa nettikaupassa yleisimmillä maksukorteilla tai verkkopankissa. Paikan päällä käteisen ja korttien lisäksi maksutapoina käyvät myös liikunta-, kulttuuri-, virike- tai TYKY-setelit, ja Smartumin sekä Edenredin kortit.

 

Kausikortti on henkilökohtainen. Kausikorttia varten tarvitaan passikuva tai muu max. 47 mm korkea kuva. Tuo kuva mukanasi tai lähetä se sähköpostitse: [email protected]

 

Nettikaupassa täytät tietosi ostotapahtuman yhteydessä. Mikäli hankit kausikortin paikan päältä, ostotapahtumaa nopeuttaa jos täytät kausikorttilomakkeen jo etukäteen.

 

Siirry nettikauppaan!

Sivuston käytön parantamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.| OK Lisätietoja.