fi en ru

Mökit

Cottages

Laadukasta loma-asumista ympäri vuoden!

Laadukkaat Serenan lomamökit sijaitsevat puhtaan metsäluonnon keskellä, Serena-lammen rannasta kohoavalla rinteellä aivan vesipuiston ja laskettelurinteiden vieressä. Ympäröivissä metsissä on erinomaiset mahdollisuudet luonnossaliikkumiseen. Varaa suoraan Serenan kautta ja varmista parhaat edut!

 

IHA_DB_FI

 

Vesipuiston ollessa avoinna (sesonkihinta), vuokrahinta sisältää vesipuistoliput tai vaihtoehtoisesti hissiliput koko majoittuvalle porukalle, joka päivälle! Etu hintaan sisältyvistä lipuista koskee vain suoraan Serenan kautta varattua mökkimajoitusta, muuta kautta tehtyyn varaukseen liput myydään 50% alennuksella. Vesipuiston ollessa suljettuna, mökkiasiakkaille hissiliput ja vuokravälineet -20 %.

 

Varustus

Kaikissa mökeissä on koneellinen ilmastointi, joka pitää huoneilman raikkaana ja juuri halutun lämpöisenä. Mökeissä on myös sähkösauna, takka sekä tilava ja viihtyisä terassi. Varustukseen kuuluu mm. TV, astianpesukone, jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, liesiuuni, mikroaaltouuni sekä ruuanlaitto- ja ruokailuvälineet. Mökeissä ei ole pyykinpesukonetta.

 

Vuokraushinnat

Varaus alkaa tulopäivänä klo 16 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12. Hinnat sisältävät liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen. Vesipuiston ollessa avoinna, hinta sisältää automaattisesti vesipuistoliput tai talvikaudella hissiliput koko majoittuvalle porukalle ja tällöin vuokrattavana ei ole vuorokautta ilman lippuja. Katso mökkien pohjapiirrustukset ja hinnastot välilehdistä. Hinnat ovat verollisia vuorokausihintoja.

 SESONKIHINTA
(sis. vesipuisto- tai hissiliput)
Normaalihinta
PIENI MÖKKI (6-8 HLÖÄ)299 €/YÖ
seuraavat vuorokaudet 249 €
200 €/YÖ
seuraavat vuorokaudet 160 €
KESKIKOKOINEN MÖKKI (8-10 HLÖÄ) 349 €/YÖ
seuraavat vuorokaudet 289 €
220 €/YÖ
seuraavat vuorokaudet 180 €
SUURI MÖKKI (11-13 HLÖÄ) 399 €/YÖ
seuraavat vuorokaudet 339 €
240 €/YÖ
seuraavat vuorokaudet 200 €
Laskutuslisä 1,50 € / lasku.
Online-varauksissa ei ole laskutuslisää.

Lisäpalvelut (tilattava ennakkoon)

 • Lastensänky (120 cm) veloituksetta.
 • Kaasugrilli ja kaasupullo mökin terassille tai grillikatokseen tuotuna 50 €.
 • Lapin kota + polttopuut 60 € / ilta (klo 16-23).
 • Aikaisempi check-in tai myöhempi check-out 20 € / h (varattavissa vain muun asiakastilanteen salliessa, max 2 h)
 • Huvilacatering, sis. aamiaisen ja muut ruokailut toiveiden mukaan. Lue lisää.
 • Paljuvuokra: 6-8 hengen palju 239 € / vrk. Tarjoushinta 1.3.2018 alkaen 199 € / vrk, lisäpäivä 60 € / päivä. Hinta sisältää:
  • paljun kuljetuksen mökille ja paikoilleen asennuksen
  • täytön ja polttopuut käytön mukaan
  • tyhjennyksen ja jälkisiivouksen
  • asiakas lämmittää paljun itse
  • Huom! Serenan ulkopuolisten paljujen tuonti alueelle on kielletty. Mikäli palju ei varauskalenterissa ole vapaana haluamallesi ajankohdalle, ota yhteyttä Serenaan jolloin voimme järjestää toisen paljun mökillesi. Serenan paljua ei vuokrata Serenan ulkopuolelle.

Vuokraukset ja tiedustelut

 • Online-mökkivaraus on helpoin tapa varata mökki!
 • Voit varata myös puhelimitse  +358 (0) 20 5010 300 tai sähköpostitse [email protected]
 • Tutustu mökkien varausehtoihin ennen varauksen tekemistä. Tutustu vesipuiston ja hiihtokeskuksen sääntöihin.
 • Viime hetken varaukset: Online-varaus on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä. Samalle päivälle otetaan varauksia vastaan puhelimitse/sähköpostitse klo 12:00 asti. Saman päivän varaus on maksettava viimeistään klo 15:00 mennessä.
 • Huom! Varaajan ja vähintään yhden majoittujan tulee olla täysi-ikäinen. Mökkivuokra sisältää loppusiivouksen, mutta mökin tulee olla ns. normaalin asumisen jäljiltä. Varaaja vastaa mahdollisista lisäsiivouksen tai korjausten kustannuksista. Varaamalla hyväksyt varausehdot. Mökkien maksimimajoituskapasiteettia ei saa ylittää (kapasiteettiin ei kuitenkaan lasketa 0-3-vuotiaita lapsia). Sääntöjen ja ohjeiden noudattamatta jättäminen voi johtaa mökistä ja alueelta poistamiseen.

  

galeria-cabania-01 galeria-cabania-02 galeria-cabania-04 galeria-cabania-03 galeria-cabania-05 galeria-cabania-06 galeria-cabania-07 galeria-cabania-08 galeria-cabania-09 galeria-cabania-10 galeria-cabania-11 galeria-cabania-13 galeria-cabania-12 Huvila pohjapiirustukset

Tutustu alla oleviin vuokrausehtoihin ennen mökin varaamista:

Serena mökit vuokrausehdot FI (PDF)

Sivuston käytön parantamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.| OK Lisätietoja.