fi en ru

Kesätyöhaku 2017

Haemme iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä kesätyöntekijöitä vesipuisto Serenaan kesäkaudelle 2017 seuraaviin tehtäviin:

  1. Ravintola- ja kahvilatyöntekijä (20 paikkaa). Ravintolatyöntekijät työskentelevät Serenan ravintola Graninassa, terassikahvilassa, ulkogrillissä ja kioskeissa. Työ sisältää tuotteiden myyntiä ja valmistusta. Aikaisempi työkokemus ravintola- tai kaupan alalta on eduksi. Tehtävissä tarvitaan hygieniapassi, anniskelupassi katsotaan hakijalle eduksi. Anniskelusta johtuen suurin osa tehtävistä vaatii täysi-ikäisyyttä.
  2. Uimavalvoja (20 paikkaa). Uimavalvoja vastaa asiakkaiden turvallisuudesta ja valvonnasta Serenan liukumäissä ja altailla. Tehtävässä vaaditaan tarkkaavaisuutta ja kykyä reagoida tilanteisiin nopeasti. Ensiapukoulutus katsotaan eduksi. Tehtävään toivomme täysi-ikäisiä hakijoita.
  3. Lipunmyyjä ja myymälän työntekijä (4 paikkaa). Lipunmyyjien ja myymälän työntekijöiden tehtävänä on Serenan sisäänpääsylippujen myynti, myymälän tuotteiden myynti ja asiakasneuvonta. Aikaisempi kokemus vastuullisesta rahankäsittelystä on eduksi.
  4. Huoltomies (2 paikkaa). Huoltomiehen tehtävään kuuluu pääosin vesipuiston huoltopäivystäjän tehtävät. Työtehtävät ovat monipuolisia, joten yhtä ainoaa oikeaa pohjakoulutusta tehtävään ei ole. Tehtävään valittavilla tulee kuitenkin olla riittävät valmiudet tavanomaisiin korjaus- ja huoltotöihin ja osaaminen yleisimpien työkalujen käyttöön. Tärkeintä on kyky oppia nopeasti, hyvä asenne, oma-aloitteisuus sekä ongelmanratkaisukyky. Työ sopii hyvin esimerkiksi lvi-, sähkö-, rakennus-, kiinteistö- tai muun alan opiskelijalle ja voidaan suorittaa myös osana opiskelun työharjoittelua. Huoltomiehen tehtävä alkaa 2.5.2016 tai sopimuksen mukaan. Eduksi on kuitenkin mikäli hakija voi aloittaa työn osa-aikaisena jo ennen toukokuuta. Tehtävät voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä mikäli sopivat henkilöt löydetään.

Tehtävään valituille järjestetään perehdytyspäivä pe 2.6.2017 klo 12-20. Työ sijoittuu ensisijaisesti kesäkaudelle 3.6.-27.8.2017 lukuunottamatta huoltomiehen tehtävää, joka täytetään jo huhti-toukokuussa 2017. Osa ravintola- ja kahvilatyöntekijöiden sekä lipunmyyjien työsuhteista laaditaan kiireisimmän kuukauden eli heinäkuun ajaksi. Voit siis hakea joko koko kesäksi tai pelkästään heinäkuuksi. Mainitsethan hakemuksessasi mahdolliset ajankohdat, jolloin et voi työskennellä. Huomioithan, että pitkiä vapaajaksoja ei voida myöntää heinäkuulle.


Hakumenettely

Täytä alla oleva työnhakulomake valitsemaasi ensisijaiseen tehtävään. Voit halutessasi hakea myös toissijaiseen tehtävään. Voit myös liittää max. 2 liitetiedostoa, esim. CV:n/kuvasi hakemukseesi. Saat kopion lähettämästäsi hakemuksesta omaan sähköpostisoitteeseesi. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, viimeinen hakupäivä on 26.3.2017. Haastatteluun kutsuttuihin hakijoihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

  • Tiedustelut: 09 8870 550, [email protected]
  • Työpaikan osoite: Tornimäentie 10, 02970 ESPOO
  • Palkkaus: Huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimus (7,24 € / h)
  • Työn luonne: kesätyö
  • Työsuhteen kesto: 3.6. – 27.8.2017 tai sopimuksen mukaan
  • Työaika: osapäivätyö, n. 6-8 h / pv

Hakulomake

Ensisijainen haettava tehtävä (pakollinen)

Toissijainen haettava tehtävä (vapaaehtoinen)

Etunimi

Sukunimi

Syntymäaika

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Sähköposti

Puhelin

Asiakaspalvelutason kielitaito

EnglantiVenäjäRuotsiViro

Ensiapukoulutus

Ei suoritettuHätäensiapuEA1EA2

Voimassaolevat passit/luvat

HygieniapassiAnniskelupassiJärjestyksenvalvojakurssiTrukkikorttiTulityökorttiVesihygieniapassi

Kerro lyhyesti itsestäsi ja miksi haet Serenaan

Keskeisin työ- ja harjoittelukokemus
(Työnantaja, tehtävänimike, työsuhteen kesto, työtehtävät ja vastuut)

Milloin (pvm) voit aloittaa työt?

Mihin asti (pvm) voit olla työssä?

Mahdolliset päivät, joina et voi työskennellä (ajanjaksolla 3.6.-27.8.2017)

Lisätiedot

Lataa tiedosto

Voit ladata max. 2 liitetiedostoa. Maksimikoko 2 MB/liite. Sallitut tiedostotyypit: pdf|doc|docx|gif|jpg|jpeg|png

Ennen lähettämistä varmista, että antamasi yhteystiedot on oikein. Saat kopion lähettämästäsi hakemuksesta sähköpostiisi.


Pohjoismaiden suurin vesipuisto Serena tarjoaa kesätyötä vuosittain n. 50 työntekijälle. Puuharyhmä Oyj/Serena on osa Aspro Parks konsernia.

Sivuston käytön parantamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.| OK Lisätietoja.