fi en ru

Kesätyöhaku 2018

Haemme iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä kesätyöntekijöitä vesipuisto Serenaan kesäkaudelle 2018 seuraaviin tehtäviin:

 1. Ravintola- ja kahvilatyöntekijä (20 paikkaa). Ravintolatyöntekijät työskentelevät Serenan ravintola Graninassa, terassikahvilassa, ulkogrillissä ja kioskeissa. Työ sisältää tuotteiden myyntiä, valmistusta ja asiakaspalvelua. Aikaisempi työkokemus ravintola- tai kaupan alalta on eduksi, mutta ei välttämätön. Tehtävissä tarvitaan hygieniapassi, anniskelupassi katsotaan hakijalle eduksi. Anniskelusta johtuen suurin osa tehtävistä vaatii täysi-ikäisyyttä.
 2. Uimavalvoja (20 paikkaa). Uimavalvoja vastaa asiakkaiden turvallisuudesta ja valvonnasta Serenan liukumäissä ja altailla. Tehtävässä vaaditaan tarkkaavaisuutta ja kykyä reagoida tilanteisiin nopeasti. Ensiapukoulutus katsotaan eduksi. Tehtävään toivomme täysi-ikäisiä hakijoita.
 3. Lipunmyyjä ja myymälän työntekijä (4 paikkaa). Lipunmyyjien ja myymälän työntekijöiden tehtävänä on Serenan sisäänpääsylippujen myynti, myymälän tuotteiden myynti ja asiakasneuvonta. Aikaisempi kokemus vastuullisesta rahankäsittelystä on eduksi.
 4. Huoltomies/nainen (5 paikkaa). Haemme sekä vesipuiston huoltopäivystäjiä että ulkohuollon työntekijöitä. Työtehtävät ovat monipuolisia, joten yhtä ainoaa oikeaa pohjakoulutusta tai -kokemusta tehtävään ei ole.
  • Vesipuiston huoltopäivystäjä: Tehtävään valittavilla tulee olla riittävät valmiudet tavanomaisiin korjaus- ja huoltotöihin ja osaaminen yleisimpien työkalujen käyttöön. Tärkeintä on kyky oppia nopeasti, hyvä asenne, oma-aloitteisuus sekä ongelmanratkaisukyky. Työ sopii hyvin esimerkiksi lvi-, sähkö-, rakennus-, kiinteistö- tai muun alan opiskelijalle ja voidaan suorittaa myös osana opiskelun työharjoittelua. Huoltopäivystäjän tehtävä alkaa sopimuksen mukaan joko toukokuun alussa tai viimeistään toukokuun loppupuolella. Eduksi on mikäli hakija voi aloittaa työn osa-aikaisena jo ennen toukokuuta. Tehtävät voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä mikäli sopivat henkilöt löydetään. Huoltopäivystäjän työhön kuuluu myös ulkohuollon tehtäviä.
  • Ulkohuollon työntekijä: Tehtävään kuuluu monipuolisia vesipuiston ja mökkialueen ulkohuollon tehtäviä, kuten vesipuiston altaiden, viheralueiden, ulkomyyntipisteiden ja mökkien kunnossapitotehtävät, jätehuolto ja siisteydestä huolehtiminen. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä  on eduksi, mutta ei välttämätön. Pääasia on, että olet osoittanut työtä pelkäämättömän asenteesi aiemminkin.

Tehtävään valituille järjestetään perehdytyspäivä pe 25.5.2018 klo 12-20. Työ sijoittuu ensisijaisesti kesäkaudelle 2.6.-26.8.2018 lukuunottamatta huollon tehtäviä, jotka voidaan aloittaa jo huhti-toukokuussa. Osa ravintola- ja kahvilatyöntekijöiden sekä lipunmyyjien työsuhteista laaditaan kiireisimmän ajan eli heinä-elokuun ajaksi. Voit siis hakea joko koko kesäksi tai pelkästään heinä-elokuuksi. Mainitsethan hakemuksessasi milloin voit aloittaa työt sekä mahdolliset ajankohdat, jolloin et voi työskennellä.

Huomioithan, että pitkiä vapaajaksoja ei voida myöntää kiireisimmän sesongin ajaksi. Työvuorot sijoittuvat huollon tehtäviä lukuunottamatta pääosin klo 11-20 välille.


Hakumenettely

Täytä alla oleva työnhakulomake valitsemaasi ensisijaiseen tehtävään. Voit halutessasi hakea myös toissijaiseen tehtävään. Voit myös liittää max. 2 liitetiedostoa, esim. CV:n/kuvasi hakemukseesi. Saat kopion lähettämästäsi hakemuksesta omaan sähköpostisoitteeseesi. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, viimeinen hakupäivä on 26.3.2018. Haastatteluun kutsuttuihin hakijoihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

 • Tiedustelut: 020 5010 300, [email protected]
 • Työpaikan osoite: Tornimäentie 10, 02970 ESPOO
 • Palkkaus: Huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimus (ravintola-, lipunmyynti- ja uimavalvonan tehtävissä 7,24 € / h)
 • Työn luonne: kesätyö
 • Työsuhteen kesto: 2.6. – 26.8.2017 tai sopimuksen mukaan
 • Työaika: osapäivätyö, n. 6-9 h / pv

Hakulomake

Ensisijainen haettava tehtävä (pakollinen)

Toissijainen haettava tehtävä (vapaaehtoinen)

Etunimi

Sukunimi

Syntymäaika

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Sähköposti

Puhelin

Asiakaspalvelutason kielitaito

EnglantiVenäjäRuotsiViro

Ensiapukoulutus

Ei suoritettuHätäensiapuEA1EA2

Voimassaolevat passit/luvat

HygieniapassiAnniskelupassiJärjestyksenvalvojakurssiTrukkikorttiTulityökorttiVesihygieniapassi

Kerro lyhyesti itsestäsi ja miksi haet Serenaan

Keskeisin työ- ja harjoittelukokemus
(Työnantaja, tehtävänimike, työsuhteen kesto, työtehtävät ja vastuut)

Milloin (pvm) voit aloittaa työt?

Mihin asti (pvm) voit olla työssä?

Mahdolliset päivät, joina et voi työskennellä (ajanjaksolla 2.6.-26.8.2017)

Lisätiedot

Lataa tiedosto

Voit ladata max. 2 liitetiedostoa. Maksimikoko 2 MB/liite. Sallitut tiedostotyypit: pdf|doc|docx|gif|jpg|jpeg|png

Ennen lähettämistä varmista, että antamasi yhteystiedot on oikein. Saat kopion lähettämästäsi hakemuksesta sähköpostiisi.

Privacy Policy


Pohjoismaiden suurin vesipuisto Serena tarjoaa kesätyötä vuosittain n. 50 työntekijälle. Puuharyhmä Oyj/Serena on osa Aspro Parks konsernia.

Sivuston käytön parantamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.| OK Lisätietoja.