fi en ru

Ryhmät

Ympäri vuoden avoinna oleva sisävesipuisto ja kesäkaudeksi avautuva ulkovesipuisto tarjoavat tekemistä tuntikausiksi. Serena Ski tarjoaa puolestaan talvikauden parhaat laskut. Serenassa voit järjestää ikimuistoisen tapahtuman niin muutaman henkilön pienryhmälle aina tuhansien vierailijoiden suurtapahtumaan asti.

 

Ryhmähinnat vesipuistoon ja hiihtokeskukseen

Ryhmän kokoAlennus vesipuistolipuistaAlennus hissilipuistaAlennus välinevuokrastaVapaaliput ryhmänjohtaja / kuljettaja / valvoja
16-304 €10 %10 %Max 1 vapaalippu
31-504 €10 %10 %Max 2 vapaalippua
51-1004 €10 %10 %Max 3 vapaalippua
101-1505 €15 %15 %Max 4 vapaalippua
151-5 €15 %15 %Max 5 vapaalippua
Alennus vain normaalihintaisista yhden hengen päivälipuista vesipuistoon tai hiihtokeskuksen normaalihintaisista tunti-, päivä- tai iltalipuista. Ei yhdistettävissä muihin kampanjoihin. Ryhmähinnoittelun edellytyksenä on ennakkovaraus. Maksu on suoritettava ryhmänjohtajan toimesta kootusti ja ennakkoon sovitulla maksutavalla. Laskutus vain yrityksille, julkisyhteisöille ja yhdistyksille. Ryhmähinta hiihtokeskukseen sisältää kertakäyttöisen key cardin.

Tee varaus

Koululaisryhmät hiihtokeskuksessa
Päivälippu10,00 €Sis. kertakäyttöisen key cardin
Välinevuokra13,00 €
Pulkka3,00 €
Koululaisryhmien hinnat ovat voimassa arkisin hiihtokeskuksen aukioloaikoina etukäteisvarauksesta, ei kuitenkaan viikolla 8. Hinnat ovat voimassa 20 hengen tai sitä suuremmille koululaisryhmille, joissa opettaja kerää oppilailta tiedot (sukset/lauta, pituus, paino, kengän koko) ennakkoon ja suorittaa ryhmän maksun kootusti. 1 valvojalle per 20 koululaista hissilippu ja välinepaketti veloituksetta. Ei yhdistettävissä muihin alennuksiin tai kampanjoihin.

Hiihtokeskuksen normaaliaukioloaikojen ulkopuolella keskus voidaan avata ryhmille etukäteisvarauksesta max 3h ennakkoon, mikäli ryhmän koko on vähintään 50 henkilöä ja max 5h ennakkoon, jos ryhmän koko on vähintään 100 henkilöä. Osallistujamäärän jäädessä pienemmäksi kuin ennakkoon on sovittu, on minimiveloitus kuitenkin aina em. 50/100 hengen mukaisesti.

Serenasta kaikki mitä tilaisuutesi tarvitsee!

Serena tarjoaa yrityksille ja ryhmille niin kokouspaketit kuin seikkailu- ja oheisohjelmatkin, ravintolapalveluja ja teemailtoja unohtamatta. Meiltä saat tarvitessasi majoituksen laadukkaissa huviloissa, joissa voit järjestää myös kokouksia. Serenasta saat kaikki vaivattomasti saman katon alta!  Tilaisuudet ja tapahtumat kymmenen hengen ryhmistä aina yli 2 000 hengen tapahtumiin järjestyvät helposti Serenassa. Kysy lisää myyntipalvelustamme:

 

DSC_0823_600x400kota-sienisalaattiDSC_0553luolamies_bileetrock-adventure-4_1activity_small_600x482galeria-cabania-01kotaIMG_7431homebox_palju

 

Aktiviteetit

Serenan valikoimista löydät aktiviteetit joka lähtöön, leppoisista pihakisoista ja luontokävelyistä kallioseikkailuihin. Kaikki aktiviteetit suoritetaan koulutettujen ohjaajien valvonnassa asianmukaisin varustein. Lue lisää.

 

Ravintolapalvelut

A-oikeuksin varustetun Ravintola Graninan tilat eksoottisesta Luolamiehestä tunnelmalliseen kotaan Serena-lammen rannalla tarjoavat upeita mahdollisuuksia ruokailuihin ja illanviettoihin! Voit valita valmiista ruokalistoista tai esittää omia toiveitasi – räätälöimme aina kokonaisuudet toiveittesi mukaan! Lue lisää.

 

Tapahtumat ja teemaillat

Serena on kuin luotu suuria tapahtumia ja teemailtoja varten. Virkistyspäivä järjestyy käden käänteessä ja erilaisten teemojen kautta tapahtumastasi tulee varmasti mieleenpainuva. Paikalle voidaan järjestää esimerkiksi DJ laitteineen, elävää musiikkia, stand-up-koomikko tai vaikkapa roast-komediaa. Kysy lisää tai kerro toiveesi meille.

 

Kokouspaketit

Serenan kokouspaketeista löytyy valmiita ehdotuksia. Suureen luolakokoustilaamme mahtuu jopa 100 henkeä, mutta pienempiä max 10 henkilön kokouksia varten myös Serena-huvilat tarjoavat riittävän tilan. Luonnon läheisyys ja rauha ruokkivat insipraatiota ja ideoita ja ympäristö ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä takaavat työtehon. Koko päivän kokouspaketti alk. 45 €/hlö, sis tilavuokran, kokousvälineistön sekä ruokailut (aamiainen, lounas, ja iltapäiväkahvi).

 

Yksityistilaisuuksiin varattavat tilat

  • Luolamies 100 hlöä, cocktail-tilaisuutena tai porrastettuna ruokailuna 300 hlöä
  • Ravintola Graninan yläkerta 70 hlöä
  • Serena-kota 50 hlöä, tarvittaessa järjestetään isommille ryhmille lisää tilaa kodan ulkopuolelle
  • Saunaosasto 100 hlöä vesipuiston aukioloaikojen ulkopuolella

Myös koko vesipuisto on varattavissa yksityiskäyttöön aukioloaikojen ulkopuolella.

Sivuston käytön parantamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.| OK Lisätietoja.