fi en ru

Ryhmät

Ympäri vuoden avoinna oleva sisävesipuisto ja kesäkaudeksi avautuva ulkovesipuisto tarjoavat tekemistä tuntikausiksi. Serena Ski tarjoaa puolestaan talvikauden parhaat laskut. Serenassa voit järjestää ikimuistoisen tapahtuman niin muutaman henkilön pienryhmälle aina tuhansien vierailijoiden suurtapahtumaan asti.

 

Ryhmähinnat vesipuistoon ja hiihtokeskukseen

Ryhmän kokoAlennus vesipuistolipuistaAlennus hissilipuistaAlennus välinevuokrastaVapaaliput ryhmänjohtaja / kuljettaja / valvoja
16-304 €10 %10 %Max 1 vapaalippu
31-504 €10 %10 %Max 2 vapaalippua
51-1004 €10 %10 %Max 3 vapaalippua
101-1505 €15 %15 %Max 4 vapaalippua
151-5 €15 %15 %Max 5 vapaalippua
Alennus vain normaalihintaisista yhden hengen päivälipuista vesipuistoon tai hiihtokeskuksen normaalihintaisista tunti-, päivä- tai iltalipuista. Ei yhdistettävissä muihin kampanjoihin. Ryhmähinnoittelun edellytyksenä on, että maksu suoritetaan ryhmänjohtajan toimesta kootusti.

Laskutus vain yrityksille, julkisyhteisöille ja yhdistyksille. Laskutuksen edellytyksenä on ennakkovaraus.

Ryhmähinta hiihtokeskukseen sisältää kertakäyttöisen key cardin.

Tee varaus

Koululaisryhmät hiihtokeskuksessa
Päivälippu10,00 €Sis. kertakäyttöisen key cardin
Välinevuokra13,00 €
Pulkka3,00 €
Hinnat voimassa arkisin aukioloaikoina (ei viikolla 8) 20 hengen tai sitä suuremmille koululaisryhmille etukäteisvarauksesta. Tiedot (sukset/lauta, pituus, paino, kengän koko) on lähetettävä ennakkoon ja ryhmän maksu on suoritettava kootusti. 1 valvojalle per 20 koululaista hissilippu ja välinepaketti veloituksetta. Ei yhdistettävissä muihin alennuksiin tai kampanjoihin.

Haluatteko laskemaan jo aikaisemmin? Keskus voidaan avata ryhmille etukäteisvarauksesta max 3h ennakkoon (väh. 50 oppilasta) ja max 5h ennakkoon (väh. 100 oppilasta).

Ota yhteyttä ja kerro minkälaista laskettelupäivää suunnittelette, ja toteutetaan se yhdessä!

Serena Ski koululaisryhmäinfo (PDF)

 

Serenasta kaikki mitä tilaisuutesi tarvitsee!

Serena tarjoaa yrityksille ja ryhmille niin kokouspaketit kuin seikkailu- ja oheisohjelmatkin, ravintolapalveluja ja teemailtoja unohtamatta. Meiltä saat tarvitessasi majoituksen laadukkaissa huviloissa, joissa voit järjestää myös kokouksia. Serenasta saat kaikki vaivattomasti saman katon alta!  Tilaisuudet ja tapahtumat kymmenen hengen ryhmistä aina yli 2 000 hengen tapahtumiin järjestyvät helposti Serenassa. Kysy lisää myyntipalvelustamme:

 

DSC_0823_600x400kota-sienisalaattiDSC_0553luolamies_bileetrock-adventure-4_1activity_small_600x482galeria-cabania-01kotaIMG_7431homebox_palju

 

Aktiviteetit

Serenan valikoimista löydät aktiviteetit joka lähtöön, leppoisista pihakisoista ja luontokävelyistä kallioseikkailuihin. Kaikki aktiviteetit suoritetaan koulutettujen ohjaajien valvonnassa asianmukaisin varustein. Lue lisää.

 

Ravintolapalvelut

A-oikeuksin varustetun Ravintola Graninan tilat tilausravintola Luolamiehestä tunnelmalliseen kotaan Serena-lammen rannalla tarjoavat upeita mahdollisuuksia ruokailuihin ja illanviettoihin! Voit valita valmiista ruokalistoista tai esittää omia toiveitasi – räätälöimme aina kokonaisuudet toiveittesi mukaan! Lue lisää.

 

Tapahtumat ja teemaillat

Serena on kuin luotu suuria tapahtumia ja teemailtoja varten. Myös yhteistyökumppaneiden kautta paikalle voidaan järjestää esimerkiksi DJ laitteineen, elävää musiikkia, stand-up-koomikko tai vaikkapa roast-komediaa. Kysy lisää tai kerro toiveesi meille.

 

Kokouspaketit

Serenan kokouspaketeista löytyy valmiita ehdotuksia. Suureen luolakokoustilaamme mahtuu jopa 150 henkeä, mutta pienempiä max 10 henkilön kokouksia varten myös Serena-huvilat tarjoavat riittävän tilan. Luonnon läheisyys ja rauha ruokkivat insipraatiota ja ideoita ja ympäristö ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä takaavat työtehon. Koko päivän kokouspaketti alk. 45 €/hlö, sis tilavuokran, kokousvälineistön sekä ruokailut (aamiainen, lounas, ja iltapäiväkahvi).

 

Yksityistilaisuuksiin varattavat tilat

  • Luolamies 100 hlöä, “auditoriona” 150 hlöä, cocktail-tilaisuutena tai porrastettuna ruokailuna 300 hlöä
  • Ravintola Graninan yläkerta 5-40 hlöä
  • Serena-kota 40 hlöä (isommille ryhmille järjestettävissä lisää tilaa kodan ulkopuolelle).
  • Saunaosasto 100 hlöä vesipuiston aukioloaikojen ulkopuolella

Myös koko sisävesipuisto on varattavissa yksityiskäyttöön aukioloaikojen ulkopuolella (suositus 200-2000 henkilöä).