fi en ru

Sisätiloissa

Saunat

Kahden perinteisen miesten ja naisten saunan lisäksi tajolla on myös höyrysaunan lämpöä sekä virkistävä kylmäallas. Saunat ovat lämpimiä koko vesipuiston aukioloajan.

Saunaosasto on varattavissa vesipuiston aukioloaikojen ulkopuolella myös yksityis- tai kokouskäyttöön.

DSC_0009 DSC_0019 DSC_0015 DSC_0013

Tornado

Pyöri kuin oikeassa tornadossa! Tornado alkaa 12 metriä maanpinnan yläpuolelta 50-metrisellä putkiliu’ulla, josta syöksytään mahtavankokoiseen kulhoon! Kulhossa laskija kiertää vauhdista riippuen yhden tai useamman kierroksen reunoja pitkin, kunnes… Laskija putoaa kulhon keskellä olevasta reiästä alla olevaan altaaseen! Laskijoiden kilpailuvietti herää varmasti, kun vertaillaan kuka tekee eniten kierroksia ennen altaaseen päätymistä. Huomioithan että alastuloallas on 2 metriä syvä, joten laskijan on osattava uida. Kuten muissakin liukumäissä myös Tornadossa sallitaan vain yksi laskija kerrallaan.

 

SERENA_ACTION-10_800x533 SERENA_ACTION-9_800x533

Lastenmaa

Hauskaa perheen pienimmille! Lastenmaa on suunniteltu lasten tarpeet huomioon ottaen, värikkäine pikku liukuineen ja jännittävine muotoineen. Lastenmaa on oiva paikka lapsille tutustua veteen turvallisesti ja hauskasti.

 

WP sisä kuvitus poreallas  childrens-land-04

Lastenmäet

Villivirran vierestä lähtevät kaksi iloisen keltaista yksi pirteän sininen liuku, joissa kilpailuhenkiset voivat ottaa nopeudesta mittaa! Syöksy liukumäki niin nopeasti kuin voit ja voita kilpakumppanisi sekunnin sadasosilla. Lastenmäet ovat hauskoja avoputkia, joissa viihtyvät etenkin perheen pienimmät ja vauhtikaan ei niissä kasva liian jännittäväksi. Alastuloaltaan syvyys on 0,90 m.

 WP sisä keltainen liuku 

Aaltoallas

Aaltoallas on 0,20 – 1,70 m syvä allas, jonka matala pääty sopii myös pienemmille lapsille vanhempien valvonnassa. Hurjasti keinuttavat aallot käynnistyvät tasatunnein asiakkaiden iloksi!

 

wave-pool01 wave-pool WP sisä aaltoallas kiipeily

Black Hole

Black Hole on koko matkaltaan pimeä umpinainen liukumäki, jossa jännittävän laskun aikana soi musiikki. Alastuloaltaan syvyys on 1,20 metriä, joten se sopii kaikenikäisille laskijoille.

 

black-hole-03 black-hole-02 black-hole-01

120 metrin liuku

Hauskasti mutkitteleva mäki tarjoaa mukavaa haastetta ja vauhdin hurmaa kaikenikäisille vesipedoille. Alastuloallas on 1,00 m syvä.

 

140m-01jpg 140m-02

80 metrin liuku

80-metrinen liukumäki on 120 m liukumäen pikkuveli. Samat hauskat toiminnot hieman lyhyemmässä muodossa. 80 metrin liukumäki tarjoaa oivan tilaisuuden vesiliukumäen kokeiluun ensikertalaiselle.

 

WP sisä 80m (2)_1000x667  60m-01

Skijump

Lyhyt vauhdinottomäki, mutta sitäkin komeampi ilmalento suoraan altaaseen! Uskallatko kokeilla? Alastuloallas on 1,70 m syvä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Villivirta

Peräti 159-metrinen Serenan kestosuosikki! Villivirta tarjoaa kaikenikäisille laskijoille pyörteillään, huimalla vauhdillaan ja koskimaisilla kuohuillaan unohtumattoman elämyksen. Villinvirran kuohut tahtoo kokea uudelleen kerta toisensa jälkeen.

 

villivirta-wild-stream-01 

Porealtaat

Kaksi mukavan ja rentouttavan lämmintä poreallasta takaa rauhallisen hengähdyshetken railakkaan vesipuistopäivän lomassa!

 

indoor-jacuzzi WP sisä poreallas_1000x667

Kuntoallas

Kuntoaltaalla voit pelata vesipalloa, uida omaan tahtiisi rauhassa tai ottaa altaassa vaikka rentouttavan niska- ja vartalovesihieronnan.

 WP sisä spa-alue_1000x563