fi en ru

Usein kysytyt kysymykset

Vesipuisto  Ski

Hissiliput

  1. Miten ostan hissilipun? Hissiliput on ostettavissa Serena Skin vuokraamosta. Hissilippua varten tarvitset uudelleenladattavan älykortin. Voit ostaa kortin Serenasta tai käyttää jo olemassa olevaa korttiasi. Lista hyväksytyistä korteista ja maksutavoista on hinnastossa. Hissilippuja ei voi ladata netin kautta.
  2. Miten älykortti toimii? Älykorttiin ladataan haluamasi lipputyyppi. Sijoita kortti vasempaan hihataskuun. Huom! Samassa taskussa olevat muut kortit voivat häiritä lukijan toimintaa. Hissiportille tullessasi porttilaite lukee lippusi automaattisesti. Ajan päätyttyä kortti kannattaa säilyttää, sillä voit ladata siihen uuden lipun useimmissa Suomen hiihtokeskuksissa.
  3. Mistä lähtien hissilipun käyttöaika lasketaan? Käytettävissä oleva aika lähtee siitä, kun ensimmäisen kerran menet hissiportille. Voit siis rauhassa laittaa varusteet kuntoon, käydä kahvilla tms. sillä et menetä laskuaikaa tässä vaiheessa.
  4. Käyn vain nopeasti kokeilemassa, pitääkö minun silti ostaa älykortti? Älykortti tarvitaan aina hissilippua ladattaessa. Älykortteja ei lainata asiakkaille.
  5. Tarvitseeko myös alle 6-vuotias lipun ja älykortin? Alle 6-vuotiaat kypäräpäät pääsevät ilmaiseksi kaikkiin rinteisiin lipullisen huoltajan kanssa. Huom! Myös alle 6-vuotiaat tarvitsevat kuitenkin älykortin, jolle ilmainen hissilippu ladataan vuokraamossa.
  6. Onko Serenassa ilmaista rinnettä, johon ei tarvita hissilippua/älykorttia laisinkaan? On, nimittäin lasten ilmainen naruhissi (5. rinteen reunassa). Luonnollisesti myös aloittelevat aikuiset voivat lastenhissiä käyttää.

Kausikortti

  1. Miten hankin kausikortin? Kausikortin saat nettikaupasta tai paikan päältä vuokraamosta.
  2. Onko kausikorteista alennuksia? Alennuksista, kuten ennakkohinnoista ja loppukauden kausikorteista ilmoitetaan Serenan Facebookissa ja nettisivuilla.
  3. Voiko kausikorttia lainata kaverille? Kausikortti on aina henkilökohtainen lukuunottamatta yrityskausikorttia. Sen antaminen toiselle henkilölle edes lyhytaikaisesti on ehdottomasti kiellettyä. Väärinkäytös saattaa johtaa kausikortin mitätöimiseen. Lomamatka, muutto toiselle paikkakunnalle tms. eivät koskaan ole perusteita kausikortin lainaamiselle toiselle henkilölle.
  4. Loukkaannuin enkä voi käyttää kausikorttiani. Mitä teen? Jos olet loukkaantunut pidempiaikaisesti, ota yhteyttä Serenaan. Tässäkin tapauksessa kausikorttia ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Välinevuokraamo

Ice Café

Sivuston käytön parantamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.| OK Lisätietoja.